Offroad Kidstriatlon

Met steun van D&L

DEZE WEDSTRIJD IS GEANNULEERD.


DEZE WEDSTRIJD IS GEANNULEERD.

De start is gepland omstreeks 16:00 uur. Je kan de deelnemersnummers ophalen vanaf 1,5 uur vooraf de wedstrijd. Wees op tijd!

Deze kidstriatlon is gratis en toegankelijk voor elke sportieveling vanaf 10 tot en met 14 jaar. Vooraf inschrijven is verplicht!

Het doel van deze triatlon is op een speelse maar toch competitieve manier kennis te maken met de triatlonsport.

Alle deelnemers zwemmen individueel in een buitenzwembad. Per deelnemer zal een tijd worden geregistreerd. Nadat iedereen het zwemonderdeel heeft afgelegd zal men per tijdverschil vertrekken voor het fietsonderdeel. De snelste zwemmer mag als eerste zijn/haar fiets opspringen, het tijdverschil tussen de eerste en tweede zwemmer bepaalt de wachttijd voor de deelnemer die als tweede aan het fietsonderdeel mag beginnen. Dit gaat verder totdat iedereen aan het fietsonderdeel is begonnen. Na het fietsonderdeel zal er op de feestweide een wisselzone voorzien worden. Daar kan onmiddellijk gewisseld worden en kan men starten aan het afsluitende looponderdeel.

De afstanden van de Offroad Kidstriatlon bedragen:

10 - 12 jaar
100 meter zwemmen
2,4 kilometer fietsen
500 meter lopen

13 - 14 jaar
200 meter zwemmen
2,4 kilometer fietsen
1 kilometer lopen

Deze wedstrijd wordt volledig ondersteund door de Sterke Peer Triatlonclub.Er zijn nog geen deelnemers ingeschreven voor deze wedstrijd.

Meer foto's
Gemeente Wuustwezel