After party

Optredens Les Truttes en Barking Bruce

AFTERPARTY

21u30 – 22u30 Smout en Reuzel

Aansluitend op de prijsuitreiking van de individuele Sterke Peer Triatlon speelt Smout en Reuzel. Zij zorgen voor sfeermuziek op de weide. Zij zullen buiten de tent spelen en dompelen het terrein onder in een kleine 'Rock Werchter'.

22u30 – 00u00  DJ SET

We brengen de sfeer er in met een mix van legendarische klassiekers en de hedendaags hits, in het Vlaams, Engels, Frans en nog zo veel meer.

00u00 – 01u30  Les Truttes

Iedereen kent het verhaal van Les Truttes:

in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en ruim 20 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- en festivalcircuit. Maar Les Truttes zijn doorheen de jaren veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging, … De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten!

 In 2018 heeft het publiek zijn hart laten spreken. In een overweldigend gevoel van samenhorigheid stemden zij unaniem voor 'The People’s Party’! Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg!

 Met Les Truttes aan de macht komt eindelijk The People’s Party in Power!

In 2019 zal 'Het Feest' zelf regeren en wordt geen oppositie geduld.

Als de ware partij van het volk brengen ze letterlijk ‘The Party’ to ‘The People’!

 Met een ongeziene energie en overgave zullen zij u onderwerpen aan hun beleid: 

een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering! Een waar machtsvertoon overgoten met een stevige portie rock ’n’ roll!

Kortom, PARTY!

 Do you too party to The People's Party Part 2?

YES you can!

02u00 – 03u30  Barking Bruce

Waar Barking Bruce komt, gaat het publiek nog lang niet naar huis! Want de energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net dié nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. De band serveert een flink dosis grunge, punkrock en hiphop, overgoten met een smakelijke Barking Bruce saus. Denk hierbij aan een stevige Pearl jam klassieker, een punkrock medley waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en verder vette hits van o.a. The Foo Fighters, Blink-182 en Linkin Park.

 Omdat Barking Bruce louter uit ervaren ras-muzikanten bestaat die de liefde voor alles dat rockt voorop hebben staan, zijn de shows van deze band een ware orgie van energie en enthousiasme, ingekleurd met de nodige rook- en lichteffecten. De strakke set en overtuigende live performance maakte Barking Bruce de overtuigende winnaar van de roemruchte Clash Of The Coverbands (2015), waarmee het vijftal zich tot de beste coverformaties van de Benelux mag rekenen.  Kortom, Rockfeest gegarandeerd!

Line up:

Jef Broes / Guy Roelands / Hans Doomen / Paul De Kooning / Gerard Van Hamburg

03u30 - einde  DJ SET

Spetterende afsluiter tot in de vroege uurtjes. Shirt uit en zwaaien maar!

 Tickets

Tickets voor de afterparty zijn enkel te koop aan de kassa. Tickets zijn niet te koop in voorverkoop. De kassaprijs is daarom de basisprijs en bedraagt 8 euro.

 

 

After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
Meer foto's
Gemeente Wuustwezel