12.08.2023 - Sterke Peer Triatlon
JEUGD - TRIO - KIDSRUN - SOLO

Wuustwezel Belgium

Gewijzigd telefoonnummer

Loopt het parcours door uw straat en wilt u zeker zijn dat uw woning/winkel/bedrijf bereikbaar is op zaterdag 12 augustus? Hoe zit dat het met het parkeerverbod en waar kan ik mijn voertuig plaatsen?

Wij willen als organisatie graag meedenken en voorzien daarom een rechtstreekse lijn met ons.

On telefoonnummer is gewijzigd naar 0476 030 646 - bereikbaar tussen 9u en 19u - bij geen antwoord, probeer het later nog een keer.

Wij danken u alvast voor uw begrip en hopen samen met u op een sportieve en feestelijke dag/nacht.

17° Sterke Peer Triatlon

De extreem warme editie van 2022 zindert nog na. Het triatlonseizoen is weer volop aan de gang. De zomer werkt na een hoogtepunt toe. Dit kan maar één ding betekenen: zwemmen, fietsen en lopen in Wuustwezel. Sterke Peer houdt vaste aan de succesformule van de voorbije jaren: jeugdig enthousiasme met aansluitend de Trio Triatlon, Kidsrun en tot slot de Individuele Sprinttriatlon.
Aan deze sportieve dag wordt steevast een lange feestelijke nacht gebreid. Lokale muziekgroepjes en DJ's zorgen voor de juiste beats tot in de vroege uurtjes.
Alle opbrengsten gaan integraal naar de Athletes for Hope Revalidatieweide.

Wij willen graag alvast al onze sponsors, helpers en deelnemers bedanken voor hun blijvend enthousiasme. Wij zien jullie heel graag op zaterdag 12 augustus 2023!


PROGRAMMA #SPT24

TBAWelkom

Sportoase Triatlon Festival !

18° Sterke Peer Triatlon, op zaterdag 10 augustus 2024!

Gemeente Wuustwezel