Spetterende afterparty op Sportoase Triatlon Festival

17/04/2017

Clan Hunaerts opent de afterparty op zaterdag. Gevolgd door de ambiance van de Magical Flying Thunderbirds. Ook op zondag zal de tent in vuur en vlam worden gezet. Dj Licious zorgt met zijn beats voor een ongeloofelijke sfeer en een mooie afsluiter van het Sportoase Triatlon Festival 2017!

Kwalitatief amusement, ambiance, hoog showgehalte, herkenbare dansmuziek gebracht door professionele muzikanten. De acteur en presentator Geert Hunaerts vormt samen met topmuzikanten Clan Hunaerts. Naast Hunaerts wordt de band gevormd door Joost Van den Broeck, drummer van o.a. Radio Guga ; Pedro Gords, keyboard van o.a. Zornik ; Filip Bollaert, gitarist van o.a. Radio Guga ; Jan Detremerie, bassist van o.a. Billie. Deze partyband opent de afterparty, editie 2017.

Ambiance is het kernwoord op de afterparty. En daar zitten we met de Magical Flying Thunderbirds goed. Humor en fun zijn de twee ingrediënten voor hun optreden. In 2017 zorgt de groep voor een reünie en gaan ze opnieuw op tournee. Charles Van Domburg en Miguel Wiels maken er samen met Alain Bokken, Philippe Bokken en Pallieter Van Buggenhout één groot feest van in Wuustwezel.

Dj Licious, een Belgische dj die wereldwijd naam maakt met zijn vette beats. House is where the heart is en op zondag 13 augustus zullen de harten in Wuustwezel gevuld worden door het spektakel van dj Licious. Naast samenwerkingen met de grootsten zoals Avicii, Tiësto, The Magician, Oliver Heldens, Lost Frequencies, Afrojack, Sam Feldt, … heeft hij ook ‘I hear you calling’ uitgebracht.

Spetterende afterparty op Sportoase Triatlon Festival
Gemeente Wuustwezel