10.08.2019 - Sterke Peer Triathlon

Wuustwezel Belgium

13 keer Sterke Peer

Wuustwezel mag zich ook dit jaar weer opmaken voor een heus triatlonfeest. Telkens de tweede zaterdag van augustus is er de Sterke Peer Triathlon. Dit jaar is er reeds de 13e editie en dit op zaterdag 10 augustus.  Na het BK sprint van enkele jaren geleden organiseren we dit jaar ook het BK 1/4 Kwart. Het concept blijft hetzelfde als de voorbije jaren. Deze gezellige dag en al even feestelijke nacht wordt volledig gedragen door vrijwilligers. De opbrengst gaat integraal naar verschillende goede doelen. Naast de individuele triatlon staan ook dit jaar weer de trio triatlon, scholentriatlon en de Wardjes kids run centraal op een dag vol sportief amusement voor jong en oud, voor snel en minder snel.

Hierbij willen wij al onze sponsors, helpers en deelnemers bedanken om Wuustwezel te laten genieten van de triathlonsport.

Welkom

Wuustwezel, regionaal en nationaal

Begin augustus zal Sterke Peer, buiten de traditionele wedstrijden, ook het toneel zijn voor het BK Kwart Triathlon. Reeds voor de dertiende keer wordt de Sterke Peer Triatlon in Wuustwezel georganiseerd.

Wees erbij op zaterdag 10 augustus in Wuustwezel !

Gemeente Wuustwezel