After party

Optredens Clan Hunaerts, Magical Flying Thunderbirds en DJ Licious

affiche weekend

Zaterdag 12 augustus

Kwalitatief amusement, ambiance, hoog showgehalte, herkenbare dansmuziek gebracht door professionele muzikanten. De acteur en presentator Geert Hunaerts vormt samen met topmuzikanten Clan Hunaerts. Naast Hunaerts wordt de band gevormd door Joost Van den Broeck, drummer van o.a. Radio Guga ; Pedro Gords, keyboard van o.a. Zornik ; Filip Bollaert, gitarist van o.a. Radio Guga ; Jan Detremerie, bassist van o.a. Billie. Deze partyband opent de afterparty, editie 2017. 

Ambiance is het kernwoord op de afterparty. En daar zitten we met de Magical Flying Thunderbirds goed. Humor en fun zijn de twee ingrediënten voor hun optreden. In 2017 zorgt de groep voor een reünie en gaan ze opnieuw op tournee. Charles Van Domburg en Miguel Wiels maken er samen met Alain Bokken, Philippe Bokken en Pallieter Van Buggenhout één groot feest van in Wuustwezel.

Zondag 13 augustus

Een nieuwe dag, een nieuwe party, een nieuwe TOPband. Audioshakers is niet zomaar een opwarmer van een fantastische avond. Het is een band die meteen de tent 'on fire' zet. Met hun zang en instrumenten zijn ze de ideale opener. Er zijn van die bands waarbij je op voorhand weet dat je iets goed krijgt. De energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net die nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. Als winnaar van de Clash Of The Coverbands in 2015 en hun spetterend optreden op het podium van Sterke Peer in datzelfde jaar hebben ze hun waarde reeds bewezen. Dit jaar doen ze het opnieuw met evenveel enthousiasme en geweldige nummers.Dj Licious, een Belgische dj die wereldwijd naam maakt met zijn vette beats. House is where the heart is en op zondag 13 augustus zullen de harten in Wuustwezel gevuld worden door het spektakel van dj Licious. Naast samenwerkingen met de grootsten zoals Avicii, Tiësto, The Magician, Oliver Heldens, Lost Frequencies, Afrojack, Sam Feldt, … heeft hij ook ‘I hear you calling’ uitgebracht.
House is where the heart is. Home is where the house is.
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
Meer foto's
Gemeente Wuustwezel