After party

Optredens PIGBAG ARMY

pigbagarmy

PIGBAG ARMY

Een discobar uit de jaren '80 maar dan LIVE op de afterparty van de Sterke Peer Triatlon. Pascal Braeckman, dé Pascal inderdaad, had in de jaren '80 een discobar die hij deze zomer weer nieuw leven in blaast. Voor wie de naam Pascal Braeckman nog steeds geen belletje doet rinkelen, willen we gerust een handje helpen. Pascal was de vaste geluidsman van Tom Waes in Tomtesterom. Ook was hij te zien in verscheidene TV-programmma's zoals Beste Vrienden, Wauters vs Waes, ...

Deze keer acteert hij als ceremoniemeester en neemt hij Jan Van Eyken (De Kreuners) en Axl Peleman (zanger, bassist) met zich mee. Om het plaatje compleet te maken mocht een vrouw niet ontbreken. Eline De Munck komt deze fantastische bende opfleuren. Daarnaast zullen ook Howie Dunham aka Buzz, Ron Reuman en Roeland Vandemoortele hun optreden maken.

PIGBAG ARMY belooft een rollercoaster aan geweldige songs te worden. Zo is deze afterparty nu al geslaagd!

 Smout en Reuzel

Aansluitend op de prijsuitreiking van de individuele Sterke Peer Triatlon speelt Smout en Reuzel. Zij zorgen voor sfeermuziek op de weide. Zij zullen buiten de tent spelen en dompelen het terrein onder in een kleine 'Rock Werchter'.

Tickets

Tickets voor de afterparty zijn enkel te koop aan de kassa. Tickets zijn niet te koop in voorverkoop. De kassaprijs is daarom de basisprijs en bedraagt 8 euro.

 

 

After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
After party (Wuustwezel - Belgium)
Meer foto's
Gemeente Wuustwezel