10.08.2019 - Sterke Peer Triatlon

Wuustwezel Belgium

Twee zwemsessies ter voorbereiding van de Sterke Peer Triathlon 2018. Meer info vindt u hier!

12 keer Sterke Peer

Wuustwezel mag zich enkele weken na het Europese succes opmaken voor een heus triatlonfeest. Telkens de tweede zaterdag van augustus is er de Sterke Peer Triatlon. Dit jaar is er reeds de 12e editie en dit op zaterdag 11 augustus. Het concept blijft hetzelfde als de voorbije jaren. Deze gezellige dag en al even feestelijke nacht wordt volledig gedragen door vrijwilligers. De opbrengst gaat integraal naar verschillende goede doelen. Naast de individuele triatlon staan ook dit jaar weer de trio triatlon, scholentriatlon en de Wardjes kids run centraal op een dag vol sportief amusement voor jong en oud, voor snel en minder snel.

Hierbij willen wij al onze sponsors, helpers en deelnemers bedanken om Wuustwezel te laten genieten van de triatlonsport.

 

 

 

 

Ook de gemeente Wuustwezel zet zich volledig achter Triatlon en sport in de gemeente. Zij brachten een uniek sportshirt uit. Ben jij ook #trotsopwezel en ben je ingeschreven voor de Sterke Peer Triatlon? Dan krijg je 5 euro korting op vertoon van het inschrijvingsbewijs. Zwem, fiets of loop snel naar de bibliotheek in Wuustwezel en haal het unieke sportshirt van de gemeente Wuustwezel. Zolang de voorraad strekt!

WelkomWelkom

Wuustwezel, nationaal en internationaal

In 2018 wordt het triatlonfestival gesplitst over twee weekends. Eind juni en begin augustus zal Wuustwezel twee keer overspoeld worden door vele nationale en internationale atleten. In 2018 is er de twaalfde editie van de Sterke Peer Triatlon en de tweede editie van de ETU Sprint Triatlon in Wuustwezel. Wees erbij op zowel zaterdag 23 juni als zaterdag 11 augustus in Wuustwezel !

Gemeente Wuustwezel