12.08.2017 - Sterke Peer Triatlon
13.08.2017 - ETU Sprint Triatlon

Wuustwezel Belgium - Sportoase Triatlon Festival

Sportoase Triatlon Festival

In 2017 wordt Wuustwezel het decor voor een heus triatlonweekend. Op 12 augustus staat de 11e editie van de Sterke Peer Triatlon gepland. Het concept blijft hetzelfde als de voorbije jaren. Deze gezellige dag en al even feestelijke nacht wordt volledig gedragen door vrijwilligers. De opbrengst gaat integraal naar verschillende goede doelen. Naast de individuele triatlon staan ook dit jaar weer de trio triatlon, scholentriatlon en de Wardjes kids run centraal op een dag vol sportief amusement voor jong en oud, voor snel en minder snel.

Sfeer, gezelligheid en het familiale karakter op zaterdag zullen we ook doortrekken naar de ETU Sprint Triatlon op zondag 13 augustus. Deze wedstrijd behoort tot het Europese triatloncircuit. Een spannende strijd in de Wuustwezelse dorpskern. Olympiër en Wuustwezelnaar Marten van Riel heeft alvast zijn zinnen gezet op deze wedstrijd.

De dank aan sponsors, deelnemers en vrijwilligers is enorm. Laten we er samen een ongetwijfeld schitterende editie van maken.

aankomst scholentriathlon

Sportoase Triatlon Festival 2017

2017 wordt opnieuw een knaller van formaat. Met het bestaande concept op zaterdag en een Europese wedstrijd op zondag vormen we een unieke beleving in België. De elfde editie van de Sterke Peer Triatlon en de ETU Sprint Triatlon in Wuustwezel vormen samen de allereerste editie van het Sportoase Triatlon festival. Wees erbij op zaterdag 12 augustus en zondag 13 augustus in Wuustwezel !

Gemeente Wuustwezel