10.08.2024 - Sterke Peer Triatlon
TRIO - TTT - KIDSRUN - SOLO

Wuustwezel Belgium

Deelnemersnummers/chip ophalen

Om lange wachttijden en onnodige stress te voorkomen net voor de wedstrijden kan u al reeds vrijdagavond u deelnemersnummer en chip komen ophalen op ons terrein tussen 18:00 - 20:00u.


Parcours 2024 

De (nieuwe) parcours staan open, u kan een overzicht vinden per categorie als ook GPX-files per onderdeel. (Zie praktisch > parcours)


Inschrijvingen open

Onze inschrijvingen staan volledig open dit wil zeggen dat iedereen zich kan inschrijven voor alle wedstrijden van de 18de editie van het Sterke Peer Triatlon festival. Contact nummer

Loopt het parcours door uw straat en wilt u zeker zijn dat uw woning/winkel/bedrijf bereikbaar is op zaterdag 10 augustus? Hoe zit dat het met het parkeerverbod en waar kan ik mijn voertuig plaatsen?

Wij willen als organisatie graag meedenken en voorzien daarom een rechtstreekse lijn met ons.

On telefoonnummer is 0476 03 06 46 - bereikbaar tussen 9u en 19u - bij geen antwoord, probeer het later nog een keer.

Wij danken u alvast voor uw begrip en hopen samen met u op een sportieve en feestelijke dag/nacht.


18° Sterke Peer Triatlon

De geweldige editie van 2023 zindert nog na. Stilaan beginnen we ook al te denken aan de volgende editie. Het triatlonseizoen is weer volop aan de gang. De zomer werkt na een hoogtepunt toe. Dit kan maar één ding betekenen: zwemmen, fietsen en lopen in Wuustwezel. Sterke Peer houdt van af en toe een beetje verandering, de Trio Triatlon mag de aftrap geven van een dag vol triatlon daarna krijgen we het gloednieuwe wedstrijd namelijk de Tiener Turbo-Triatlon, aansluitend krijgt de Kids run alle aandacht en tot slot de Individuele Sprinttriatlon.
Aan deze sportieve dag wordt steevast een lange feestelijke nacht gebreid. Lokale muziekgroepjes en DJ's zorgen voor de juiste beats tot in de vroege uurtjes.
Alle opbrengsten gaan integraal naar de Athletes for Hope Revalidatieweide.

Wij willen graag alvast al onze sponsors, helpers en deelnemers bedanken voor hun blijvend enthousiasme. Wij zien jullie heel graag op zaterdag 10 augustus 2024!

PROGRAMMA #SPT24

13u30: Trio-Triatlon

15u: Tiener Turbo-Triatlon

17u: Kids run

18u30: 1/8ste Triatlon


Welkom

Sportoase Triatlon Festival !

18° Sterke Peer Triatlon, op zaterdag 10 augustus 2024!

Gemeente Wuustwezel