08.08.2020 - Sterke Peer Triathlon
14e EDITIE

Wuustwezel Belgium

14 keer Sterke Peer

Wuustwezel mag zich ook dit jaar weer opmaken voor een heus triatlonfeest. Telkens de tweede zaterdag van augustus is er de Sterke Peer Triathlon. Dit jaar is er reeds de 14e editie en dit op zaterdag 8 augustus. Het concept blijft hetzelfde als de voorbije jaren, maar nu maakt het triathlonfestival ook deel uit van de Lotto Jeugdcup. Alle leeftijden kunnen bij ons terecht. Deze gezellige dag en al even feestelijke nacht wordt volledig gedragen door vrijwilligers. De opbrengst gaat integraal naar verschillende goede doelen. Naast de individuele triatlon staan ook dit jaar weer de trio triatlon, scholentriatlon en de Wardjes kids run centraal op een dag vol sportief amusement voor jong en oud, voor snel en minder snel.

Hierbij willen wij al onze sponsors, helpers en deelnemers bedanken om Wuustwezel te laten genieten van de triathlonsport.

VOORLOPIG PROGRAMMA

10u25 - Jeugd A/junioren meisjes
11u45 - Jeugd B jongens
11u50 - Jeugd B meisjes
12u45 - Jeugd C jongens
12u50 - Jeugd C meisjes
14u00 - Trio Triatlon
17u00 - Kids Run
18u30 - Sprint Triatlon
22u00 - Afterparty met oa Soulbrothers

Welkom

Wuustwezel, regionaal en nationaal

Begin augustus zal Sterke Peer ook deel uit maken van de Lotto Jeugdcup. Reeds voor de veertiende keer wordt de Sterke Peer Triatlon in Wuustwezel georganiseerd.

Wees erbij op zaterdag 8 augustus in Wuustwezel !

Gemeente Wuustwezel